Іnternational competitions for young researchers

Пропонуємо для ознайомлення: Програма з підготовки обдарованих учнів до участі у Міжнародних конкурсах науково-дослідного спрямування (International Conference of Young Scientists) – К.: Мала академія наук України, 2019. – 36 с.

Міжнародна конференція «ICYS» (International Conference of Young Scientists) – щорічний захід, який є особливим видом індивідуальних змагань з фізики, математики, інформатики та екології. 19 – 25 квітня 2019 року Конференція відбудеться в м. Куала-Лумпур (Малайзія).

Інформація про Міжнародну конференцію юних дослідників (International Conference of Young Scientists) за посиланням http://metal.elte.hu/~icys/ «ICYS–Україна» – програма цілеспрямованої, комплексної підготовки учнів до участі у Міжнародній конференції «ICYS» та формування команди від України, втілена за участі Національного центру «Мала академія наук України» та Інституту обдарованої дитини Національної академії педагогічних наук України та за підтримки ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти». Інформація про «ICYS–Україна» за посиланням http://iod.gov.ua/events.php

НАУКОВО-ОСВІТНЯ ВИСТАВКА-КОНКУРС У ГАЛУЗІ ТЕХНІЧНИХ НАУК ТА ЕНЕРГЕТИКИ (OKSEF), ТУРЕЧЧИНА OKSEF (Oğuzhan Özkaya education science energy engineering fair) – 2019

OKSEF – масштабне міжнародне змагання, що відбувається в Туреччині. Метою конкурсу є формування нового покоління фахівців, здатних розв’язувати глобальні проблеми завдяки володінню методами наукових досліджень і новітніми інформаційними технологіями. Учасники представляють свої науково дослідницькі проекти в шести секціях: фізика, хімія, біологія, інженерія та енергетика, комп’ютерні науки і математика, робототехніка. Дебютна виставка OKSEF проходила від 4 до 10 червня 2018 року в м. Ізмір (Туреччина). У ній взяли участь 500 учасників із 23 країн світу. Україну на цьому міжнародному заході представляли учні Малої академії наук.

 У 2019 році з 11-16 червня пройшла друга виставка OKSEF в місці Ізмір. http://www.okseef.org/en/

Член малої академії наук відділення математики Миколаївського територіального відділення Новицький Володимир посів трете місце в секції “математика і комп’ютерні науки” за темою «Numerical calculation of the frequencies of free oscillations of a rigidly fixed square plate».

International Conference of Young Scientists – 2015

Натисніть, щоб отримати доступ до ICYS-2015-ABSTRACT.pdf

Моделювання нескінчених систем Novytskyi Oleksandr inor Academy of Science of Ukraine
Introduction Моделювання нескінчених систем, таких як багатовимірні куби та нескінчені сітки, використовується в техніці, зокрема при виробництві технічних прикладів, але досі має низку нерозв’язаних проблем. Метою нашої роботи було побудувати моделі, основуючись на яких зробити низку узагальнень та розглянути деякі часткові випадки. Відповідно до поставленої мети ми використали властивості біноміальних коефіцієнтів та таких структур як трикутник Лейбніца для виконання

Це зображення має порожній атрибут alt; це ім'я файлу Novi-man.jpeg

Це зображення має порожній атрибут alt; це ім'я файлу ICYS.jpg

Член Миколаївського територіального відділення МАН Олександр Новицький отримав золоту нагороду ХХІІ Міжнародної конференції молодих вчених «ICYS» за дослідження на тему «Моделювання нескінченних систем».