ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України (м.Київ).

Закриття конкурсу-захисту МАН-2022

(966) Закриття конкурсу-захисту МАН-2022 – YouTube

Вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу-захисту 2022 💛💙
У відділенні математики Миколаївського територіального виділення два третіх місця.
Дворецька Марійка (секція прикладної математики) та Соколов Олександр(секція математики) вибороли в надзвичайно складних умовах  призові міста, достойно виступив і представник секції математичного моделювання Міхрін Едуард. Всі учасники  наймасштабнішого інтелектуального конкурсу України показали велику силу духу, наполегливість, витримку та високий професіоналізм. В цьому році конференції замінили відео доповіддю, а підготовити відео в майже польових умовах виявився той ще квест, але всі учасники найшли в собі сили та зробили все від них можливе і навіть більше! Ще раз відаємо учасників ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу захисту МАН та бажаємо їм надалі демонструвати високий рівень наукової свідомості, любові до творчості та дослідницької праці, чекаємо вдалого продовження наміченого шляху у  наукових дослідженнях та нових відкриттів та неабияких  досягнень. Результати 2022 (man.gov.ua)

Відкриття конкурсу-захисту МАН-2022
Мала відкриває фінал Всеукраїнського конкурсу-захисту МАН 2022! 🙂

Умови визначення результатів ІІІ етапу Конкурсу.

Система оцінювання: http://man.gov.ua/ua/activities/competition_protection/next-year/evaluation_system_2020

Умови проведення: http://man.gov.ua/ua/activities/competition_protection/next-year/conditions_of_the_competition_2020

.

Про проведення III етапу
Всеукраїнського конкурсу-захисту
науково-дослідницьких робіт
учнів-членів МАН України
в 2020 році

Умови проведення http://man.gov.ua/ua/activities/competition_protection/next-year/conditions_of_the_competition_2020

Нові правила ІІІ-го етапу конкурсу-захисту МАН

Про затвердження Правил проведення III етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0372-20

Колектив відділу навчально-виховної роботи НЦ “МАНУ” підготував вебінари
“Постерний захист у природничих науках” і “Наукова конференція: підготовка і участь” 

“Наукова конференція: підготовка і участь”https://www.youtube.com/user/MAcSUkraine

Постерний захист у природничих науках
https://www.youtube.com/watch?v=wODqxynUyKk&t=65s

Відділення математики

З 2 по 6 травня в Києві пройшов фінальний етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів Малої академії наук України – вдруге в новому форматі під егідою Міністерства освіти і науки України та координації Національного центру «Мала академія наук України». Традиційно конкурс-захист МАН проходить у три етапи – районний, обласний і всеукраїнський. Цього року на початкових етапах близько 120 тисяч школярів представили свої дослідження. У фіналі за «золото», «срібло» та «бронзу» змагалися 1243 учні з усієї країни, які презентували свої дослідження у 64 секціях 12 наукових відділень майже за всіма напрямами природничих, точних і гуманітарних наук.

Миколаївське територіальне відділення було представлено 32-ма фіналістами , які вибороли 20 медалей у 12 номінаціях:, з низ 2 золоті, 4 срібних та 6 бронзових.

Відділенням математики Миколаївського територіального відділення МАН України на ІІІ Всеукраїнський конкурс науково-дослідницьких робіт було представлено 3 роботи, 2 з яких посіли другі місця та отримали срібні медалі.